Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: بیش از دو میلیون و۶۰ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی در مازندران وجود دارد که از ابتدای اسفند قرار است با حذف دفترچه تأمین اجتماعی، خدمات درمانی دریافت کنند.

فراهم نبودن زیرساخت‌ها، سرعت پایین اینترنت، اختلال در سامانه تأمین اجتماعی و آشنا نبودن پزشکان و جامعه خدمات دهنده از جمله مشکلاتی است که طرح نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه‌های کاغذی را با مشکل روبرو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسخه‌های الکترونیک پشت درب مطب‌ها

یک بانوی ساروی با بیان اینکه برخی پزشکان هنوز آشنایی با طرح نسخه نویسی الکترونیک ندارند، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هنوز بسیاری از پزشکان سیستم ولب تاب ندارند و طرح نسخه نویسی الکترونیک هنوز به این مطلب‌ها و مراکز درمانی راه نیافته است.

مژگان حسینی با عنوان اینکه بدون دفترچه به پزشک مراجعه کردم و این پزشک فاقد کامپیوتر ولب تاب بود و در نهایت نسخه را روی سربرگ خود برایم نوشت، افزود: این نسخه از سوی داروخانه برگشت داده شد.

وی گفت: به دلیل قطع سامانه، مدت‌ها در داروخانه معطل ماندم و سرانجام به دلیل قطع سامانه مجبور به پرداخت وجه دارو به صورت آزاد و خارج از بیمه شدم.

توجیه نبودن پزشکان برای اجرای طرح نسخه الکترونیک از دیگر مشکلاتی است که با حذف دفترچه‌های تأمین اجتماعی سرباز زده است.

استحقاق درمان مشکل جدید بیمه شده‌ها

بحرینی مدیر یکی از کارگزاری بیمه‌ای در مازندران با بیان اینکه باید برای افرادی که از تجهیزات الکترونیکی نظیر گوشی هوشمند بی بهره هستند، فکری کنیم، افزود: این افراد برای دریافت استحقاق درمان مجبورند به کافی نت ویا کارگزاری‌ها مراجعه کنند.

وی خواستار تجدید نظر در اجرای طرح شد و گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا کارگزاری‌ها بتوانند به صورت رایگان به افراد خدمات دهند و از سوی دیگر باید تأمین اجتماعی از این واحدها حمایت کنند.

بامراجعه به داروخانه‌ها، آن روی دیگر سکه حذف دفترچه‌های بیمه نمایان می‌شود، مسئولان داروخانه‌ها می‌گویند هنوز زیرساخت‌های این طرح فراهم نشده است.

کارشناس یکی از داروخانه‌های مازندران، سرعت کم اینترنت را از جمله مشکلات حذف دفترچه‌ها بیان کرد و گفت: در حال حاضر تمامی فرایند استحقاق دفترچه و کد ملی به داروخانه‌ها سپرده شده، این درحالی که زیرساخت‌های انجام این طرح هنوز آماده نیست.

محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سرعت کم اینترنت از جمله مشکلات است، یادآور شد: سایت سازمان تأمین اجتماعی در طول روز چندین بار قطع می‌شود و حال تصور کنید درحال واردکردن نسخه هستید که سایت دچار اختلال می‌شود.

سایت سازمان تأمین اجتماعی در طول روز چندین بار قطع می‌شود و حال تصور کنید درحال واردکردن نسخه هستید که سایت دچار اختلال می‌شود

وی با اظهار اینکه قطع شدن سایت سبب می‌شود که بیمار مدتها در بیمارستان و مطلب‌ها سرگردان بمانند تا بتوانند خدمات را دریافت کنند، افزود: بسیاری از پزشکان هنوز کامپیوتر ندارند و نسخه نویسی با سرنسخه پزشکان در این طرح جواب نمی‌دهد.

وی با عنوان اینکه اختلال اینترنت صبح‌ها بیشتر از دیگر مواقع است، گفت: اول باید زیرساخت‌ها را تقویت کنیم واکنون تأمین اجتماعی بابت خدماتی که به ازای نسخه نویسی الکترونیک به داروخانه‌ها محول وکارهای ما را دوچندان کرده است، ریالی پرداخت نمی‌کند.

در عین حال علی اصغر محمودی مدیرکل تأمین اجتماعی مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هدف از کارگزاری برون سپاری برخی از خدمات سازمان است، افزود: حذف دفترچه بیمه کار بزرگ وملی و انقلابی به شمار می‌رود و با شناسایی چالش‌ها درصدد رفع آن هستیم.

وی با بیان اینکه از اول اسفندماه هیچ دفترچه‌ای صادر نمی‌شود، در صورت اتمام دفترچه لازم نیست بیمه شدگان به شعب مراجعه کنند، افزود: استحقاق درمان با تلفن همراه قابل دریافت است.

وی با اظهار اینکه برخی از روستائیانی که فاقد اینترنت و دستگاه‌های هوشمند است، چه باید کنند، افزود: شمار افرادی که فاقد اینترنت و گوشی هوشمند هستند حداقل بوده زیرا تاکی باید درختان را قطع و تبدیل به کاغذ ودفترچه کنیم.

محمودی گفت: هرکس با داشتن کارت ملی می‌تواند به مراکز درمانی مراجعه کنند و در صورت عدم پذیرش در مراکز درمانی افراد می‌توانند با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرند و نام مرکزی که خدمات نمی‌دهند را معرفی کنند.

مدیرکل تأمین اجتماعی مازندران گفت: نسخه الکترونیک در راستای اجرای قانون باید اجرا شود و هدف از آن این نیست که دفترچه حذف ولی نسخه روی سربرگ نوشته شود.

وی شمار بیمه شدگان را ۶۶۰ هزار نفر با دو میلیون نفر افراد تحت پوشش اعلام کرد و گفت: در شیوه قبلی افراد باید به شعب و کارگزاری‌ها برای تمدید دفترچه مراجعه می‌کردند و با حذف دفترچه بار مراجعه کاسته می‌شود..

همچنین علی بابایی کارنامی نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه تأمین اجتماعی از سازمان‌های مهم است، رفع مشکل وتامین زیرساخت‌ها را برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک لازم دانست و گفت: مجلس در این راستا پیگیری لازم را خواهد داشت.

وی باید هدف طرح تحول ونسخه نویسی الکترونیک تسهیل در ارائه خدمات باشد، افزود: برای پیگیری مسائل و مشکلات موجود پیگیری لازم صورت می‌گیرد.

محمد خورشیدی مدیرکل درمان تأمین اجتماعی مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این که طرح حذف دفترچه‌های کاغذی در قالب اجرای طرح نسخه الکترونیک از اول اسفندماه عملیاتی شد، افزود: این طرح در تمامی مطلب‌ها، آزمایشگاه‌ها وداروخانه ها اجرایی شد.

وی با بیان اینکه در قالب این طرح نسخه الکترونیک توسط پزشکان پیچیده می‌شود، یادآور شد: طبق این طرح، ضرورت داشتن دفترچه بی معنا می‌شود و چاپ آن از اول اسفندماه انجام نخواهد شد.

خورشیدی با اظهار اینکه در قالب طرح، بیمار با ارائه کد ملی می‌تواند از خدمات درمانی بهره مند شود، گفت: وقتی دارویی برای بیماری نوشته شود می‌تواند آن را در تمام داروخانه‌های کشور دریافت کند.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی مازندران یادآور شد: اگر در جایی شرایط نسخه الکترونیک مهیا نبود، پزشک می‌تواند در سربرگ خود دارو را بنویسد و بیمار آن را دریافت کند.

اگر در جایی شرایط نسخه الکترونیک مهیا نبود، پزشک می‌تواند در سربرگ خود دارو را بنویسد و بیمار آن را دریافت کند

وی با عنوان اینکه مکاتبات واطلاع رسانی لازم برای اجرای طرح نسحه الکترونیک در استان صورت گرفته است، افزود: امیدواریم این طرح به خوبی در استان اجرایی و عملیاتی شود.

وی تهیه پرونده سلامت را از مزایای نسخه الکترونیک بیان کرد و با اظهار اینکه داشتن کارتخوان در مراکز درمانی و مطلب‌ها یک الزام به شمار می‌رود، افزود: مردم می‌تواند موارد را به سازمان نظام پزشکی اطلاع رسانی کنند.

تسهیل در ارائه خدمات و کاهش هزینه‌ها از جمله اهداف اجرای طرح تحول نوین در حوزه سلامت است و به نظر می‌رسد رفع موانع فراروی این طرح می‌تواند در فراگیرشدن آن کمک زیادی کند.

کد خبر 5157690

منبع: مهر

کلیدواژه: تامین اجتماعی دفترچه بیمه علی اصغر محمودی ویروس کرونا کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد شیراز کرونای انگلیسی زلزله بوشهر بارش برف اردبیل گرگان عکس استانها طرح نسخه نویسی الکترونیک تأمین اجتماعی مازندران گفتگو با خبرنگار مهر نسخه الکترونیک حذف دفترچه حذف دفترچه ها مراکز درمانی داروخانه ها زیرساخت ها اجرای طرح مطلب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است