Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: صدور دفترچه های درمان تامین اجتماعی از اول اسفندماه سال جاری در سراسر کشور متوقف شده است، اما دفترچه هایی که هم اکنون در اختیار مردم است، تا آخرین برگ آن اعتبار دارد.

"عباس نورمحمدی" افزود: در راستای ارائه خدمات بیمه ای و درمانی در بستر الکترونیک و کاهش مراجعه مردم به شعب و کارگزاری های تامین اجتماعی، صدور نسخه های کاغذی دفترچه های درمانی متوقف شده است و بیمه شدگان و مستمری بگیران هنگام مراجعه به پزشکان و مراکز درمانی می توانند از کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه درمانی خود استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران پیش از مراجعه به پزشکان یا مراکز درمانی، تشخیصی و دارویی، به منظور اطلاع از برقرار بودن پوشش درمان، می‌توانند از روش‌های زیر با وارد کردن کد ملی خود استفاده کنند:
۱ - شماره‌گیری کد دستوری #۴*۱۴۲۰* بدون نیاز به اینترنت
۲- شماره‌گیری کد دستوری #۱۶۶۶* بدون نیاز به اینترنت
۳- استفاده از اپلیکیشن موبایل به نشانی pwa.tamin.ir
۴ - ورود به سامانه اینترنتی medical.tamin.ir
مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: پزشکان، دندانپزشکان و ماماها نیز هنگام مراجعه بیمار بیمه‌شده، پس از احراز هویت، برای بررسی برقرار بودن پوشش بیمه درمانی وی می‌توانند از هر یک از روش‌های یادشده استفاده کنند.
نورمحمدی تاکید کرد: پس از اطمینان از برقرار بودن رابطه بیمه‌پردازی، پزشک می تواند اقدام به ویزیت بیمار کرده و ترجیحا در بستر نسخه الکترونیک یا در صورت فراهم نبودن امکان این کار، بر روی برگه‌های دفترچه در اختیار بیمه‌شده و یا سربرگ مطب یا مرکز درمانی، نسخه‌نویسی کند.
وی بیان کرد: در صورت قطع بودن سامانه، قطعی برق یا فراهم نبودن امکانات و شرایط نسخه‌نویسی الکترونیک، پزشک طرف قرارداد یا غیرطرف قرارداد می‌تواند دستورهای دارویی، تشخیصی یا درمانی را روی برگه‌های دفترچه دراختیار بیمار، یا سربرگ مطب یا مرکز درمانی صادر نماید. در این صورت درج نام و نام خانوادگی، کد ملی بیمار، کد استحقاق‌سنجی و تاریخ ویزیت در نسخه ضروری است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی می‌توانند پس از صدور نسخه در سیستم نسخه‌نویسی الکترونیک توسط پزشک معالج، با مراجعه به هر یک از داروخانه‌ها یا مراکز تشخیصی و آزمایشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی و ارائه مدارک هویتی، خدمات تجویز شده توسط پزشک (دارو، آزمایش، تصویربرداری و...) را دریافت کنند.
نورمحمدی اظهار کرد: داروخانه‌ها، مراکز تشخیصی و سایر مراکز خدمات سلامت باید در درجه اول نسبت به احراز هویت مراجعه‌کننده اقدام و پس از استعلام برقراری پوشش بیمه درمان، به بیماران بیمه‌شده ارایه خدمت کنند.
وی تاکید کرد: این مراکز درصورتی‌که بیمار، نسخه کاغذی ارایه کند، بر مبنای اطلاعات درج‌شده در نسخه، اطلاعات هویتی و دستور پزشک را در سیستم ثبت و سپس ارایه خدمت می‌کنند.
مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مراکز ارایه‌کننده خدمات سلامت درصورتی‌که دارای نرم‌افزار اختصاصی برای تولید نسخه الکترونیک هستند، می‌توانند نرم‌افزار مورد استفاده خود را از طریق سامانه‌های واسط (API) که از طرف سازمان تامین‌اجتماعی در اختیار تولیدکنندگان نرم‌افزارهای حوزه سلامت قرار می‌گیرد، به سیستم‌های نسخه‌نویسی و نسخه‌خوانی این سازمان متصل کنند و الزامی به استفاده انحصاری از سیستم‌های تامین‌اجتماعی ندارند.
نورمحمدی خاطرنشان کرد: موفقیت در اجرای طرح نسخه الکترونیک و توقف صدور دفترچه های درمانی نیازمند همکاری جامعه پزشکی و درمانی است و قطعا در صورت همراهی مردم و دست اندرکاران حوزه سلامت، نتایج مطلوبی خواهد داشت که مهم ترین آنها مدیریت هزینه ها، کاهش رفت و آمد و مراجعات غیرضروری و تسهیل در دریافت خدمات خواهد بود.
به گزارش ایسنا، وی از بیمه شدگان خواست: با ورود به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان به نشانی es.tamin.ir نسبت به ایجاد حساب کاربری و درج اطلاعات هویتی خود اقدام کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد تامين اجتماعي دفترچه تامین اجتماعی مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیمه شدگان نسخه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود

امتداد - رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، از صدور مجوز قبولی اتکایی بیمه دی در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: هر چند این شرکت توانگری مالی سطح یک را دارد؛ اما با افزایش سرمایه خوبی که صورت گرفته، امیدواریم بتوانیم مجوز قبولی اتکایی این شرکت را صادر کنیم.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی استادهاشمی در همایش سراسری مدیران ارشد سازمانی این شرکت در شهر شیراز با بیان اینکه سهم بازار شرکت بیمه دی حدود ۶ درصد است، افزود: یکی از اتفاقات خوب در بیمه دی طی یک سال و نیم گذشته، ایجاد یک هیات مدیره منسجم با راهبری آقای دکتر موهبتی بوده که آمار این شرکت در سال ۱۴۰۲ حاکی از رشد مناسب حق بیمه تولیدی است. ازطرف دیگر، شرکت بیمه دی در سال گذشته رشد نیروی انسانی خوبی داشته، به طوری که در حال حاضر ۱۰۵ نماینده، ۵۶ شعبه و ۵۰۰ نفر شاغل دارد.

رشد حق بیمه تولیدی همزمان با کاهش خسارت پرداخت در بیمه دی
رئیس کل بیمه مرکزی در مورد میزان حق بیمه تولیدی در سال ۱۴۰۲ گفت: حق بیمه تولیدی در سال گذشته حدود ۲۸۰ همت شد. به عبارتی ۶۰ درصد رشد در حق بیمه تولیدی داشتیم و تقریبا به همین مقدار در پرداخت خسارت ها هم رشد داشتیم این در حالی است که شرکت بیمه دی در حق بیمه تولیدی حدود ۸۰ درصد رشد داشته و نسبت خسارت این شرکت در سال گذشته حدود ۷ درصد کاهش یافت.

بیمه درمان خانواده معظم ایثارگران به بیمه دی رسید
رئیس کل بیمه مرکزی در مورد واگذاری بیمه درمان ایثارگران به بیمه دی گفت: بیمه درمان ایثارگران بیمه خاصی است، زیرا بودجه آن به طور کامل از طرف دولت تخصیص پیدا می کند، لذا با معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه مکاتبه کردم با این مضمون که اگر درمان با بودجه فعلی انجام شود نه تنها بیمه دی، که هیچ شرکت دیگری نمی تواند خدمات خوبی ارائه دهد.
استادهاشمی ادامه داد: با پیگیری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، کسری بودجه درمان ایثارگران تامین شد.

 خدمات بیمه دی به جامعه ایثارگران قابل تقدیر است
رییس کل بیمه مرکزی گفت: همچنین آمار پرداخت خسارت ها و کاهش قابل توجه تعداد شکایت های ایثارگران نشان می دهد بیمه دی خیلی خوب توانسته طی یک سال گذشته به جامعه ایثارگری خدمات ارائه دهد و بطور قطع برای سال ۱۴۰۳ نیز عملیات بیمه گری بهتری برای خانواده معظم ایثارگران خواهد داشت.

استاد هاشمی با بیان اینکه سعی ما این است که اجازه ندهیم نرخ غیر فنی وارد صنعت بیمه شود، گفت: در حال حاضر در معاونت اتکایی بیمه مرکزی در حال تشکیل کمیته های ریسک هستیم.

وی ادامه داد: معضل بزرگ صنعت بیمه در ایران تحریم است و این در حالی است که بسیاری از صنایع ما در حال حاضر بیمه هستند.

استادهاشمی با بیان اینکه امسال برای اولین بار توانستیم بیمه شخص ثالث ریلی را ایجاد کنیم، گفت: کم بیمه گی های بزرگی در کشور داریم که امیدواریم بتوانیم با مراجع حاکمیتی مثل سازمان برنامه و بودجه و دیوان محاسبات امسال ورود خوبی داشته باشیم و این کم بیمه گی ها را پوشش بدهیم.

همایش دو روزه مدیران بیمه دی با عنوان “جهش فروش و یکپارچگی سامانی” دوازدهم اردیبهشت با حضور مدیرعامل، معاونین و اعضای هیئت مدیره در شهر شیراز آغاز به کار کرد.در روز اول این همایش، مهندس حمیدرضا صفی خانی رئیس هیأت مدیره شرکت بیمه دی، قزل سفلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری استان فارس، دکتر استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران حضور داشته و به ایراد سخنرانی پرداختند.شایان ذکر است؛ امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت و در دومین روز این همایش مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی سخنرانی خواهد داشت.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • تاکید بر تامین لاستیک خودرو از سامانه معتبر دولتی
  • تاکید بر تامین لاستیک خودرو از منابع معتبر دولتی
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود