Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: به منظور پیشبرد برنامه نسخه الکترونیک با وزارت بهداشت همکاری بسیار خوبی داریم و تمامی مراکز درمانی، بیماران فاقد دفترچه تأمین اجتماعی را از طریق کارت ملی و سایر مدارک معتبر شناسایی می‌کنند و سازمان تأمین اجتماعی نیز اسناد مربوطه را می‌پذیرد.

 

به گزارش گروه  بانک و بیمه پول نیوز، مصطفی سالاری در نشست خبری اظهار داشت: استقرار نظام نسخه نویسی الکترونیک و توقف انتشار دفترچه‌های کاغذی از مهمترین اولویت‌های سازمان تامین اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: استقرار سامانه نسخه نویسی الکترونیک از چند سال پیش در مراکز تابعه سازمان به صورت موفقیت آمیز انجام شده و تجربه خوبی در این زمینه داریم. گام بعدی ما تعمیم این کار در مراکز درمانی طرف قرارداد است که با برنامه ریزی دقیق و همفکری سایر دستگاه‌ها و مجموعه‌های مرتبط شروع شده است.

سالاری با بیان اینکه عدم نیاز به تمدید اعتبار دفترچه های تأمین اجتماعی گام مهمی در استقرار سامانه نسخه الکترونیک محسوب می‌شود، اظهار داشت: استعلام برخط اعتبار دفترچه ها از طریق روشهای متنوع و آسان، اولین گام در استفاده مراکز درمانی طرف قرارداد از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی بود که از ابتدای خرداد 99 با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: از ابتدای آبان نیز امکان نسخه نویسی الکترونیک از طریق سامانه تأمین اجتماعی در تمام مراکز طرف قرارداد فراهم شد و در ادامه از طریق نرم افزارهای واسط (API) امکان نسخه نویسی با استفاده از سایر نرم افزارهای مورد استفاده مراکز درمانی نیز فراهم شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه گام بعدی استقرار نسخه الکترونیک توقف انتشار دفترچه‌‎های کاغذی است، گفت: از اول اسفند دفترچه جدید چاپ نمی‌شود ولی اگر کسی دفترچه دارد می تواند از اوراق دفترچه موجود استفاده کند.

سالاری با تأکید براینکه اولویت و درخواست اول سازمان تأمین اجتماعی از ارائه دهندگان خدمات درمانی استفاده از سامانه نسخه الکترونیک است، گفت: چنانچه پزشک یا مرکز درمانی توان یا تمایل این کار را ندارد، صفحات باقی مانده دفترچه‌ها کماکان قابل استفاده خواهد بود و در صورت اتمام صفحات دفترچه‌ها نیز سازمان تأمین اجتماعی سرنسخه و یا هر صفحه کاغذی دیگری را به عنوان نسخه پزشک می‌پذیرد.

وی با بیان اینکه استقرار نسخه الکترونیک تحول اساسی در خدمات درمانی ایجاد می‌کند، افزود: هر تحول اساسی در ابتدا ممکن است زحماتی داشته باشد اما این تحول باعث می‌شود که مردم دغدغه ای بابت نگهداری دفترچه نداشته باشند. همچنین سوابق درمانی افراد نیز در سامانه نسخه الکترونیک حفظ و از تداخلات دارویی جلوگیری می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی توسعه و ارتقاء خدمات درمانی را از دیگر نتایج استقرار سامانه نسخه الکترونیک برشمرد و گفت: از 21 اسفند و روز عید مبعث در تمامی شهرهایی که فاقد بیمارستان تامین اجتماعی هستند، درمان بیمه شدگان در مراکز درمانی دولتی رایگان خواهد بود و در تمامی شهرها ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان بالای 65 سال در بیمارستان های دانشگاهی رایگان است. همچنین هزینه وسایل و پروتزهای مورد استفاده در بیمارستان های دانشگاهی به طور کامل پرداخت می‌شود.

سالاری افزود: درباره بیماران صعب العلاج و مزمن نیز در هفته‌های آینده برنامه جدیدی داریم و هزینه این بیماران را به میزان قابل توجهی کاهش خواهیم داد.

فریب کلاهبرداران را نخورید / کارت جایگزینی برای دفترچه بیمه صادر نمی‌شود

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه هیچ برنامه‌ای برای صدور کارت هوشمند و هر نوع کارتی به عنوان جایگزین دفترچه وجود ندارد، گفت: برخی کلاهبرداران با بیمه شدگان و بازنشستگان تأمین اجتماعی تماس می‌گیرند و با ادعاهای غلط و سوء استفاده؛ وعده ارائه کارت هوشمند و سایر کارتهایی را می‌دهند که جایگزین دفترچه بیمه می‌شود.

سالاری تأکید کرد: اینگونه تماسها توسط افراد کلاهبردار انجام می‌شود و به بیمه شدگان و بازنشستگان توصیه می‌کنیم که مراقب باشند و به هرنوع تماسی برای درخواست هزینه بابت اینگونه مسائل توجه نکنند.

متناسب سازی حقوق بازنشستگان با پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی انجام می‌شود

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در ادامه این نشست خبری گفت: در سال جاری با افزایش سالیانه حقوق بازنشستگان و اجرای متناسب سازی حقوق دریافتی بازنشستگان از مرداد 99 نسبت به سال 98 حدود 42 درصد افزایش داشته است و در صورت تصویب نهایی پرداخت 90 هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی در بودجه سال 1400 مرحله دیگری از متناسب سازی نیز انجام می‌شود.

سالاری با بیان اینکه متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی موجب بهبود وضعیت معیشت این عزیزان شده است، گفت: بعد از اجرای متناسب سازی در تأمین اجتماعی، سایر صندوق‌های بازنشستگی نیز برنامه متناسب سازی اجرا کردند که در نتیجه آن میزان دریافتی بازنشستگان آنها افزایش بیشتری داشت و فاصله‌ای بین حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با سایر صندوق‌‎ها ایجاد شده است که باید برطرف شود.

وی با تأکید بر پیگیری و تامین منابع لازم برای متناسب سازی مرحله دوم، گفت: از هفته گذشته با همفکری نمایندگان کانون‌ها محاسبه فرمول متناسب سازی در حال انجام است و به سرعت این کار را انجام خواهیم داد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در ادامه این نشست خبری به سوالات متعدد خبرنگاران حاضر در این نشست پاسخ گفت.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تامین اجتماعی پول نیوز دفترچه بیمه کلاهبرداری بازنشستگان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی حقوق بازنشستگان خدمات درمانی مراکز درمانی متناسب سازی نسخه نویسی بیمه شدگان دفترچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۷۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها