Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: حذف دفترچه بیمه سبب کاهش 60 هزار مراجعه کننده به کارگزاری ها و شعب بیمه تامین اجتماعی شده است.

فرهاد خدایی گفت: این طرح موجب کاهش مراجعات و ترددها، صرفه‌جویی در وقت بیمه‌شدگان، رفاه حال و سلامتی مراجعان به خصوص در زمان شیوع کرونا شده است.

وی افزود: از آغاز طرح حذف دفترچه‌های درمانی تامین اجتماعی از اسفند 99 برای مراجعه به تمامی ‌مراکز ملکی سازمان و نیز تمامی ‌مراکز طرف قرارداد که تقریباً همه آن‌ها به نسخه الکترونیک پیوسته‌‌اند، به دفترچه درمانی نیاز نبوده و تنها با ارائه کدملی بیمه‌شده‌ها  از خدمات  بهره‌مند میشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه در طول سال 99 بالغ بر60 میلیون نسخه الکترونیک در مراکز درمان ملکی سازمان تامین اجتماعی صادر شده است گفت: در همین مدت 25 میلیون نسخه الکترونیک نیز در مراکز درمان غیر ملکی (پزشکان طرف قرارداد سازمان) نوشته شده است.

خدایی در ادمه با ابراز خرسندی از اینکه خوشبختانه در طی  28 روز فروردین ماه جاری و در حالی که بیش ازنیمی از آن هم تعطیل بوده است 5 میلیون نسخه الکترونیک توسط پزشکان صادر شده است گفت از این میزان سه میلون و 300 هزار نسخه مربوط به داروخانه هاست.

وی ادامه داد: این میزان نسخه که  توسط داروخانه ها صادر شده نشان دهنده این امر است که 11هزار داروخانه طرف قرار داد توانسته اند برنامه های مورد استفاده خود در داروخانه را با ایجاد API در سامانه نسخه نویسی تأمین اجتماعی به سامانه متصل کنند.

این مقام مسئول در سازمان تامین اجتماعی در ادامه با اشاره بر اینکه در بسیاری از استان ها به رقم صد درصدی  صدور نسخه الکترونیک توسط پزشک و صد درصدی نسخه پیچی توسط داروخانه رسیده ایم گفت: متاسفانه در برخی استانها از جمله در تهران  به دلایل متعددی چون وسعت و تعدد متخصصین به این مهم دست نرسیده ایم.

خدایی در ادامه افزود: تمایل سازمان تامین اجتماعی بر تجویز  و پذیرش نسخ در بستر الکترونیک است ولی با توجه به اینکه هنوز زیرساخت ها دارای مشکلاتی است ، استفاده از نسخ کاغذی تنها در مواردی توصیه می‌شود که بستر تجویز الکترونیک به هر دلیل اعم از قطعی اینترنت، قطعی سامانه‌های نسخه‌نویسی یا مشکلات سخت‌افزاری فراهم نباشد.

وی اظهارکرد: سازمان تامین اجتماعی برای تشویق پزشکان به نوشتن نسخه های الکترونیک مشوق هایی در نظر گرفته است و چنانچه پزشکان مبادرت به تولید نسخه الکترونیک کنند، حق‌السهم ویزیت آن‌ها به صورت  آنلاین توسط سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود.

خدایی در پایان خاطر نشان کرد:  بر اساس توافق انجام شده بین معاونت درمان و نمایندگان بیمه ها مقرر شده است که از ابتدای اردیبهشت ماه دیگر نسخه کاغذی صادر نشود.

فارس/

برچسب ها: دفترچه بیمه ، نسخه الکترونیکی ، تامین اجتماعی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000O44

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دفترچه بیمه نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار