Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد گفت: استفاده از نسخه الکترونیک بسیاری از مشکلات را هم برای بیمه‌شدگان، پزشکان، مراکز درمانی و پاراکلینیکی کاهش می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، با هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت بهداشت و سایر سازمان‌های بیمه‌گر، کشور در حال آماده سازی و ایجاد شرایط مناسب برای اجرای مرحله نهایی طرح نسخه الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین منفعت عملیاتی‌شدن چنین طرحی، کاهش و حتی حذف خطاهای پزشکی است که ممکن است در نگارش و یا خوانش نسخه باعث تجویز اشتباه و یا تداخلات دارویی شود و آنچه در این طرح بر همگان آشکار است، صرفه‌جویی در هزینه‌ها است.

در حال حاضر 19 هزار و 947 پزشک و دندان پزشک طرف قراردادو 517 پزشک غیر طرف قرارداد در سامانه نسخه نویسی سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرده و فعال هستند و روزانه بیش از 220 هزار نسخه نویسی و 110 هزار نسخه پیچی الکترونیک انجام می‌شود.

توحیدی فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد در خصوص استفاده از نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌های تامین اجتماعی که برخی مردم با مشکل نداشتن برگه دفترچه و یا عدم دسترسی به اینترنت در برخی از مراکز رو به رو هستند اظهار داشت: این اقدام یک طرح کشوری است و به احتمال زیاد از اول خرداد کل نسخ حذف می‌شود.

وی گفت: در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی برای اینکه مردم با مشکل مواجه نشوند پیش‌بینی کرده است که اگر در محلی اینترنت قطع بود، پزشک یا داروخانه به اینترنت دسترسی نداشت، حتی بیمه شده هم فاقد برگه دفترچه بیمه بود، پزشک و داروخانه توجیه شدند که چگونه عمل کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد بیان کرد: پزشک باید نسخه بیمار را بر روی سر نسخه خود بنویسد و کد ملی را هم لحاظ کند، از نظر بیمه این برگه قابل قبول است و اگر پزشک نسخه دوم آن را تحویل دهد سهم سازمان را خواهد گرفت.

توحیدی فر خاطرنشان کرد: در داروخانه‌ها هم اگر نسخه الکترونیک نبود، بیمار، نسخه سر برگ دکتر را به داروخانه تحویل می‌دهد، داروخانه موظف است قبول کند و ما پول آن را به داروخانه پرداخت می‌کنیم، بنابراین از نظر سازمان تامین اجتماعی هیچ گونه بهانه‌ای باقی نمانده است.

وی ادامه داد: مردم بدان در صورت مراجعه به داروخانه یا پزشکی که طرف قرارداد بیمه ما است و نسخ سایر بیمه‌شدگان را می‌نویسد باید نسخه بیمار بیمه شده را هم بر سربرگ نسخه خود بنویسید.

امسال 15میلیون نسخه الکترونیکی درمانی در کشور صادر شد

"تعارض منافع و رانت" پشت پرده عدم اجرای نسخه الکترونیک نیست!

پرونده سلامت بیمه شدگان لرستان با نسخه الکترونیک تشکیل می‌شود

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد اظهار داشت: اگر فردی در استان پرداخت آزاد انجام داده است می‌تواند با شماره تلفن 36225511 و یا با شماره سراسری 1420 تماس گرفته نام بیمار و داروخانه یا کد ملی بیمار و نام داروخانه را اطلاع داده تا سریعا بررسی لازم شود و وجوه پرداختی بازگردانده می‌شود.

به هر حال حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه سلامت یا کاهش کاربرد این دفترچه‌ها بر اساس قانون در دستور کار برنامه‌های کشوری قرار دارد، که در صورت تامین زیرساخت‌های لازم از طرف سازمان‌های بیمه‌گر این طرح به خوبی روی ریل اجرای درست و آسان قرار می‌گیرد.

اجرای طرح‌های الکترونیک نیازمند تعامل و همکاری همه ذینفعان و بیمه شدگان است و استفاده از نسخه الکترونیک بسیاری از مشکلات را هم برای بیمه‌شدگان، پزشکان، مراکز درمانی و پاراکلینیکی کاهش و سرعت ارائه خدمات را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/781/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نسخه الکترونیک تامین اجتماعی بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان

حسین ابراهیم طاها دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در اجلاس عمومی این سازمان با اشاره به افغانستان گفت سازمان همکاری اسلامی تعامل خود با طالبان را در چارچوب رویکرد بشردوستانه و گفتگوی سازنده ادامه می‌دهد.

وی در ادامه نیز از کشورهای عضو خواست تا از طریق صندوق امانی بشردوستانه افغانستان که تحت نظارت و مدیریت بانک توسعه اسلامی قرار دارد به تلاش‌های بشردوستانه سازمان همکاری اسلامی در افغانستان کمک کنند.

پانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی عنوان «تقویت وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» از 4 تا 5 می (15 تا 16 اردیبهشت) در گامبیا در حال برگزاری است.

گفتنی است «عبدالقهار بلخی» سخنگوی وزارت خارجه طالبان نیز به همراه هیئتی به نمایندگی از هیئت حاکمه افغانستان در این اجلاس شرکت کرده است.

به گفته بلخی، هیئت طالبان قرار است در حاشیه این دیدار با مقامات عالی سازمان همکاری اسلامی و نمایندگان کشورهای عضو پیرامون مسائل دوجانبه و چندجانبه گفتگو کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • باید همگان در اجرای طرح نور، پلیس را یاری کنند
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها