Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم حجتی پور گفت: اجرای طرح نسخه الکترونیک برای بیمه شدگان بسیار بهتر است و با ارائه کارت ملی بدون نیاز به دفترچه درمانی می‌توانند دارو را دریافت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میثم حجتی پور در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، درباره مشکلات نسخه های الکترونیک با بیان اینکه مردم حق دارند، اظهار داشت: این طرح نوپا و کاری بسیار بزرگ است که امید است به سمت درمان الکترونیک که متولی آن وزارت بهداشت است و سال ها نتوانسته این کار را انجام دهد، حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه افزود: سازمان تأمین اجتماعی این کار بزرگ را انجام داد در حالی که نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش این سازمان هستند.

حجتی پور تصریح کرد: این امر الزامی قانونی و اجتماعی در دنیای امروز است زیرا نسخه کاغذی مشکلات بسیاری از جمله نسخه خوانی ها و خطوط مختلف پزشکان، آسیب به محیط زیست دارد.

معاون درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: با تجویز نسخه الکترونیک در هر نقطه کشور می توان بخشی از اقلام دارویی را در داروخانه‌ شهر و بخش دیگر را در داروخانه دیگری در هر نقطه از کشور تهیه کرد.

وی عنوان کرد: متاسفانه گاهی در مواردی در برابر تغییرات مثبت هم مقاومت نشان داده می شود بر همین مبنا مقاومت پزشکان را درک نمی کنم زیرا پزشکان به عنوان نخبگان جامعه، افراد تحصیلکرده نباید عنوان کنند که با سامانه و اینترنت مشکل دارند زیرا انواع مودم های ثابت و سیار و وسایل الکترونیکی در دسترس آنها قرار دارد که پزشکان به دنبال بهانه نباشند.

معاون درمان تامین اجتماعی گفت: زیرساخت آماده است، سایت نیز مشکلی ندارد و به طور مداوم بروزرسانی ها انجام می شود همچنین بارها گفته شده سامانه ۱۴۲۰ آماده است که هر پزشک ایرادی مشاهده کند آن را ثبت‌نام کرده تا تیم فنی سازمان تامین اجتماعی به سرعت آن را رفع کنند.

حجتی پور خاطرنشان کرد: همچنین در هفته دو جلسه استانی و کشوری درباره نسخه الکترونیک برگزار می شود که مشکلات مربوطه حل شود.

وی عنوان کرد: اگر پزشکان همکاری کنند مردم اذیت نخواهند شد زیرا اکنون علت نارضایتی بیمه‌شدگان عدم همکاری پزشکان است.

حجتی پور تصریح کرد: اجرای طرح نسخه الکترونیک برای بیمه شدگان بسیار بهتر است و با ارائه کارت ملی بدون نیاز به دفترچه درمانی می‌توانند دارو را دریافت کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نسخه الکترونیک تامین اجتماعی بیمه شدگان حجتی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در ۱۰۰ فروشگاه نوشهر
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره