Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمجتبی اکرم روز یکشنبه در جلسه کمیته استانی بررسی اجرای برنامه نسخه الکترونیک تامین اجتماعی استان سمنان اظهار داشت:  از ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشت امسال ۹۵ هزار و ۷۰۰ نسخه الکترونیک توسط پزشکان و دندانپزشکان طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی استان سمنان صادر شد، که به نسبت میانگین دوماهه سال گذشته افزایش ۲۰۰ درصدی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با پیوستن مراکز درمانگاهی و بیمارستانی به سامانه نسخه الکترونیک قطعا شرایط ارائه خدمات به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی تسهیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۹۳ درصد نسخه‌های صادره در استان سمنان به صورت الکترونیکی است، افزود: ۶۴۴ پزشک عمومی و متخصص، ماما و دندانپزشک در سامانه نسخه نویسی الکترونیک استان سمنان ثبت نام کرده اند که در زمان حاضر ۴۵۴ پزشک، ۶۴ دندانپزشک و ۳ ماما نسخ را به صورت الکترونیک ثبت می کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان ضمن قدردانی از همکاری خوب مراکز درمانی و تشخیصی خصوصی در طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی، گفت: از فروردین تا اردیبهشت امسال به صورت علی الحساب بیش از پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به پزشکان و یک میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال به داروخانه ها بابت نسخه الکترونیک پرداخت شد.

اکرم یادآور شد: در فروردین و اردیبهشت امسال انجام تراکنش در سامانه نسخه نویسی الکترونیک پنج برابر نسبت به سال گذشته بیشتر ثبت شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان اظهار داشت:  سال گذشته ۲۱۲ هزار تراکنش با میانگین ماهانه ۱۷ هزار و ۶۰۰ تراکنش به وسیله پزشکان، دندانپزشکان، داروخانه ها و مراکز پاراکلینیکی ثبت شد که این میزان در سالجاری ماهانه ۹۳ هزار مورد شد.

۱۶۵ هزار و ۳۳ نفر در استان سمنان بیمه شده اجباری تامین اجتماعی هستند و بر اساس آخرین آمار ۷۲ درصد جمعیت استان شامل ۵۰۹ هزارنفر تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی سمنان نسخه طرح نسخه الکترونیکی بیمه درمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سمنان نسخه سازمان تامین اجتماعی سمنان نسخه طرح نسخه الکترونیکی بیمه درمان تامین اجتماعی استان سمنان نسخه نویسی الکترونیک نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۶۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

به گزارش آنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزد‌های حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزد‌ها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار