Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه تبدیل نسخه دست‌نویس به نسخه الکترونیکی توسط سازمان تامین اجتماعی به داروخانه‌ها پرداخت می‌شود و بنابراین نباید هزینه‌ای از بیمه‌شدگان دریافت شود. این کار غیرقانونی است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در سلسله نشست های تامین اجتماعی که با موضوع «آینده نگاری منابع مالی تامین اجتماعی» برگزار شد، در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چرا داروخانه ها از کسانی که دفترچه بیمه ندارند 4000 تومان بابت صدور نسخ دریافت می‌کنند، گفت: براساس مصوبه شورای عالی بیمه، هزینه تبدیل نسخه دست‌نویس به نسخه الکترونیکی توسط سازمان تامین اجتماعی به داروخانه‌ها پرداخت می‌شود و هزینه‌ای از بیمه‌شدگان دریافت نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در واقع مصوبه شورای عالی بیمه که در نهم مردادماه به داروخانه ها ابلاغ شده این است که تامین اجتماعی، بیمه سلامت و سایر بیمه ها بابت تبدیل نسخه هایی که الکترونیکی نیست اما داروخانه خودش آن را الکترونیکی می‌کند 4000 تومان بپردازند.
سالاری تاکید کرد: به هیچ وجه هیچ کس حق ندارد بابت این موضوع یک ریال از بیمه شده دریافت کنند. این مبلغ را باید سازمان بیمه گر بپردازد و نه مردم؛ قبل از اینکه مصوبه ابلاغ شود، برخی داروخانه ها خودسرانه رقم 4000 تومان را از مردم دریافت کرده بودند که تخلف حاد و اشکال داری است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد که با این تخلف حتما برخورد می‌شود و اگر مردم مشاهده کردند که داروخانه ای حتی یک ریال درخواست کرد، از طریق 1420 به ما گزارش کنند. هزینه این کار بر عهده تامین اجتماعی است و هیچ داروخانه ای حق ندارد پول اضافی از مردم بگیرد. این اقدام قطعا غیر قانونی است و مکلف به بازگرداندن این مبالغ هستند.
وی در پایان این نشست نیز گفت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان، موافقان و مخالفانی داشت و آن مخالفت هم از منظر نگرانی برای تامین منابع بود که با توجه به اقدامات صورت گرفته، آن دغدغه ها مرتفع شده است.
سالاری افزود: اگر ظرف 13 ماه میانگین پرداختی ما دو و نیم برابر شد، از همان زمان به فکر تامین منابع بودیم و اینطور نبود که هزینه ای ایجاد کنیم و بعد به دنبال تامین منابع برویم. قبل از اجرای متناسب سازی، مصوبه دولت برای واگذاری 35 هزار و 400 میلیارد تومان سهام را گرفته بودیم و بعد متناسب‌سازی سازی حقوق را به اجرا درآوردیم وگرنه صحیح نبود سازمان را از حیث منابع در معرض خطر و گرفتاری قرار دهیم. هم در مجلس و هم دولت به احترام بازنشستگان با ما همراهی کردند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی برای کشور تورم زا نیست. برای احیای شورای عالی تامین اجتماعی نیز لایحه ای به دولت تصویب و به مجلس ارائه شده که به شیوع کرونا برخورد و البته اکنون در دستورکار است و خوشبین هستیم که به نتیجه برسد.
سالاری با اشاره به اینکه چند کار را باید طی چند روز آینده انجام دهیم گفت: یک مورد مابه‌التفاوت افزایش مستمری فروردین ماه است که جزو بدهی ما به بازنشستگان است. در تلاشیم طی روزهای آینده ما به التفاوت فروردین‌ را بپردازیم.
وی ادامه داد: مورد دیگر اینکه ما بابت سال 1399، به مراکز درمانی کشور به هیچ کجا، نیاید یک ریال بدهکار باشیم. در پرداخت داروخانه ها به موقع هستیم، اگر چهار پنج ماهی به برخی مراکز بدهکاریم به علت عدم ارسال اسناد در بستر غیرالکترونیک است که قانونگذار حکم کرده پرداخت نکنیم. موارد جزئی باقی مانده را صد درصد تسویه می‌کنیم.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی داروخانه ها هزینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای

به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به ماده ۹ آئین نامه اجرایی بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵ که اجازه داده است به تشخیص پزشک معالج و پذیرش همه مسئولیت‌ها توسط بیمار و پزشک و در صورتیکه اقلام دارویی خارج از فهرست رسمی دارویی کشور تنها راه درمان یک بیمار باشد دارو به صورت موردی یا تک‌نسخه ای تأمین شود؛ فهرست داروهای تک‌نسخه‌ای مورد نیاز بیماران را اعلام و با توجه به سیاست‌های خود همه شرکت‌های فوریتی و وارد کننده برای تأمین داروهای تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳ دعوت به همکاری کرد.

بنا براین گزارش؛ لازم به ذکر اینکه تعداد اعلام شده داروهای مذکور شامل، نیاز پیش‌بینی شده برای یک‌سال است و مفاد کامل مورد نظر آن اداره کل در سایت سازمان غذا و دارو به طور قابل مشاهده است.

کد خبر 6097857 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است