Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر آوانلو در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساوه اظهار کرد: 66 هزار و 243  نفر بیمه شده اصلی در این شهرستان در سال جاری از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار هستند که  تعداد بیمه شدگان فرعی نیز 101 هزار و 269 نفر نیز است.

وی بیان کرد: چهار هزار و 171  کارگاه فعال دارای بیمه شده در این شهرستان وجود دارد و بر اساس موافقت به عمل آمده، کارفرمایان کارگاه‌های تولیدی و خدماتی در صورتی که دانش آموختگان بیکار را جذب کنند مشمول 20 درصد معافیت سهم کارفرما میشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آوانلو اظهار داشت: رشد بیمه شدگان شهر ساوه در سال 1400 نسبت به سال 1399، 5 صدم درصد است که تا پایان امسال احتمال افزایش محسوسی را خواهیم داشت.
وی با اشاره به این که تأمین اجتماعی در ساوه با دو شعبه و دو کارگزاری فعالیت می‌کند، گفت: به دلیل همکاری و تعامل سازنده سازمان تأمین اجتماعی این شهرستان با شرکای اجتماعی، هماکنون مشکلات کارگری و کارفرمائی ساوه بسیار کم است.
 آوانلو در خصوص نسخه الکترونیک نیز گفت: نسخه الکترونیکی طرحی برای تسهیل خدمت دهی به بیماران و پرداخت حق السهم پزشکان و موسسات طرف قرارداد است. 
وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک سازمان پیشرو در خدمات اجتماعی است، افزود: هر پزشکی که نسخه الکترونیک صادر کند، ساعت 12 همان شب 80 درصد هزینه‌هایش پرداخت می‌شود و همچنین داروخانه‌هایی که نسخه الکترونیک داشته باشند، 30 درصد هزینه‌های خود  را همان روز از سازمان تامین اجتماعی دریافت می‌کند و مابقی هزینه‌ها در مدت یک ماه پرداخت می‌شود. 
وی با اشاره به مزایای طرح نسخه الکترونیک افزود: نسخه بیمه شده برای تمام موسسات درمانی قابل دریافت است و بیمه شدگان نباید نگران این باشند که نسخه خود را از کجا دریافت کنند.
رئیس تامین اجتماعی ساوه با اشاره به اینکه برخی از بیماران نسخ تکراری دارند و ماهیانه باید داروهایی تکراری مصرف کنند، گفت: در سامانه نسخه الکترونیک این امکان فراهم شده که بدون مراجعه همان نسخه  قابل تکرار را ماهیانه دریافت کنند  که این مهم مراجعه و هزینه‌های بعدی به پزشک را حذف کرده است. 
وی، تاکید کرد: در راستای کاهش مراجعات، هزینه و جلوگیری از اتلاف وقت، از مردم درخواست داریم که در سامانه www.estamin.ir ثبت‌نام کنند تا از مزایای خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی بهرهمند شوند.
رئیس تامین اجتماعی ساوه با اشاره به ضرورت همکاری دانشکده علوم پزشکی این شهرستان در اجرای طرح نسخ الکترونیکی  گفت: تسریع در اجرای این طرح  به نفع مردم، دولت و نظام سلامت است.  
آوانلو افزود: نسخه‌نویسی الکترونیک یک تحول و خدمت ماندگار در حوزه سلامت برای مردم است و کمک بسیاری در ساماندهی وضعیت سلامت آنان خواهد داشت.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت علوم پزشکی تامین اجتماعی پزشک نسخه الکترونیک تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۶۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد